Close
Menu

Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja Enim d.o.o.


Naša zgodba se je zagotovo začela že v času mojega otroštva, ko sem brezskrbne dneve preživljal v naravi. Oboževal sem kolo, nekoč pa sem dobil Kettlerjev gokard. Še zdaj se spomnim nepopisnega veselja ter brezskrbnih otroških uric, ko sem divjal z njim po namišljenih cestah svoje domišljije. Res lep in brezskrben čas.

Leta kasneje sem postal oče in ob nakupu poganjalcev, skirojev, koles in meni ljubega gokarda sinovom smo bil vedno znova razočarani nad ponudbo v slovenskih trgovinah. Motilo me je, da še vedno ni mogoče kupiti Kettlerjevih igrač in igral, da je ponudba takšnih izdelkov majhna ter da otrok skoraj ničesar ne sme poskusiti. In smo se leta 2003 opogumilii…

Najprej smo dobili zastopstvo za Kettlerjeve igrače in igrala. Orali smo ledino s prvim poganjalčkom. Vedeli smo, da so izdelki več kot odlični, saj so izdelke preizkušali sinovi, za njimi njihovi prijatelji, pa mlajši bratje in sestre. Kmalu se je naš program razširil na fitnes naprave, čez čas pa smo uresničili željo tudi s prodajo koles Kettler in Corratec. Želeli smo postati trgovina z izdelki za aktivno preživljanje prostega časa otrok in staršev, zato smo dodali tudi izdelke znamke Hudora. Naš program dopolnjujemo izključno z izdelki proizvajalcev, ki na svojem področju zagotavljajo kvaliteto in razvoj. Tako smo v zadnjem času pripeljali ICON (s svojima blagovnima znamkama fitnesa NordicTrack in ProForm) ter kolesa KROSS. 

Naše izdelke lahko preizkusite v prodajnem salonu v Mariboru, temeljimo pa predvsem na veleprodaji in spletni prodaji. Strankam želimo biti na razpolago, radi svetujemo in priskočimo na pomoč, zato imamo urejen servis, montažo in dostavo. 

Imamo še veliko ciljev, radi bi se izboljšali, razširili ponudbo. Veseli bomo vseh spodbud in kritik, saj smo tu zaradi vas. Želim si, da bi bila moja zgodba tudi vaša...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Boris Plej

 

Organizacija podjetja


Naše podjetje se deli na 3 sektorje: 

1. maloprodaja - spletna trgovina in razstavno-prodajni salon v Mariboru
2. veleprodaja - blagovne znamke in proizvajalci, ki jih zastopamo 
3. servis - fitnes naprav Kettler in koles

 
Uradni podatki podjetja


Popoln naziv podjetja:        ENIM trgovina, storitve in proizvodnja d.o.o.
Skrajšan naziv:       ENIM d.o.o.
Sedež podjetja:       Tržaška cesta 23, 2000 Maribor
Matična številka:       1873482
ID za DDV:    SI70169675
TRR pri:    NLB: SI56 0287 8026 3749 516
Družba je registrirana:  Okrožno sodišče v Mariboru, št. vložka 1/11795/00

 

Filozofija podjetja je, da ponudimo res kvalitetne izdelke za aktivno preživljanje prostega časa cele družine. Imamo še veliko idej in želja, ki jih vsi, ki v družbi ENIM delamo, uresničujemo z veliko energije in entuziazma.

 

Kje nas najdete?