Close
Menu

Dostava

Naročene artikle, ki so na zalogi ponavadi pošljemo še isti dan, oziroma Vas o dobavnem roku obvestimo. Večino paketov pošljemo preko Pošte Slovenije, lahko pa jih prevzamete tudi osebno v naši poslovalniciv Mariboru. (Tržaška cesta 23). Artikle bomo poslali na naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu (naslov za dostavo artiklov). Artikle iz ponudbe kupec prejme v paketu in jih mora sam dokončno sestaviti po priloženih navodilih.

Stroški dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in ob redni dopoldanski dostavi znaša 4 EUR. V nekaterih primerih je možna tudi dostava do 10. ure, dostava po 16. uri ali dostava med 18. in 20. uro (preverite ali je v Vašem kraju možna dostava), pri čemer Vam po veljavnem ceniku Pošte Slovenije zaračunamo dodatnih 0,92 EUR. V primeru, da dostava do 10. ure, po 16. uri ali med 18. in 20. uro pri vas ni mogoča, vam ne moremo zagotoviti dostave v tem terminu. Mogoča je tudi dostava z vnosom. Strošek takšne dostave je 8 EUR, ki se dodatno zaračuna.

Stroški provizije, ki jih zaračuna Pošta Slovenije niso vključeni v ceno in jih kupec plača sam ob prevzemu:

Znesek vplačila oz. nakazila Znesek provizije*

do 98,00 EUR ......................................1,15 EUR

od 98,00 EUR do 501,00 EUR ...............1,17% od vrednosti

od vrednosti vplačila nad 501,00 EUR ...................................5,36 EUR + 0,30% od vrednosti

* znesek provizije obračuna Pošta Slovenije za plačilo UPN obrazca v poštni poslovalnici ali za plačilo poštarju. Cenik je veljaven od 1.7.2021 naprej.