Close
Menu

Načini plačila

V spletni trgovini lahko naročene artikle plačate na naslednje načine:   

Plačilo po povzetju

Celoten znesek naročila lahko plačate ob prevzemu pošiljke. Plačilo lahko opravite v gotovini, v roke kurirske službe, ali s plačilno kartico ob povzetju. Če ste se odločili za plačilo v gotovini, vam svetujemo, da pripravite točen znesek denarja za plačilo. Ob dostavi in plačilu po povzetju se zaračuna strošek provizije vplačnine po povzetju (1,05 EUR).

Plačilo po predračunu

V kolikor boste ob naročanju artiklov pri izbiri načina plačila izbrali "plačilo po predračunu", Vam bomo veljaven predračun poslali v .pdf obliki na Vaš e-mail naslov. Plačilo lahko izvedete prek spletne banke ali v bančni poslovalnici oziroma na pošti. Ko bomo prejeli plačilo, vam bomo poslali potrditveno e-sporočilo. Če plačila ne izvedete v roku 7 dni od dneva naročila, bo vaše naročilo samodejno preklicano. Šteje se, da je naročilo potrjeno in pričnejo teči roki za izpolnitev v trenutku, ko je plačilo izvedeno. Naslednje korake pri naročilu bomo storili po prejetju plačila na naš TRR.

Obročno plačevanje brez obresti Diners

Trenutno je mogoče samo plačilo na sedežu podjetja Enim d.o.o., spletno plačilo z Diners kartico pa je v tem trenutku onemogočeno.

Naročilo lahko oddate preko spleta, izberete osebni prevzem na sedežu podjetja Enim d.o.o. ter ob prevzemu opravite plačilo s kartico Diners Club.

Vsem uporabnikom in lastnikom kartic DINERS v Sloveniji smo omogočili obročno odplačevanje brez obresti do 12 mesecev. Obročno odplačevanje je mogoče v naši poslovalnici v Mariboru (Tržaška cesta 23). 

Plačilo z gotovino

Z gotovino lahko plačate ob prevzemu artikla na sedežu podjetja Enim d.o.o. v Mariboru.

VALÚ (mobilno plačevanje)

Valú je pametna denarnica v vašem mobitelu. Je popolnoma varen, zanesljih in hiter način plačila. Med drugim služi za identifikacijo, povezavo z drugimi aplikacijami in še mnogo več. Pri tem načinu plačila nimate stroškov dostave in pošiljanja. Cena izdelka predstavlja za vas končno ceno. Znesek nakupa poravnate skupaj s telefonskimi storitvami pri vašem ponudniku.

V postopku naročila izberite: plačilo z Valú, zaključite naročilo. Za tem boste preusmerjeni na varno stran ponudnika pametne denarnice Valú. Po uspešno opravljenem plačilu boste prejeli potrdilo o nakupu.

Plačilo s plačilno kartico preko spleta

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard® in Visa).

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb Oddaj naročilo se vam bo odprlo pojavno okno bakart plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Ime in Priimek imetnika kartice
  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…) V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po kliku na gumb plačaj vas preusmeri na stran kamor vpišete kodo ki jo prejmete v sms sporočilu od vaše banke.

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na info@enim.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

Za imetnike plačilnih kartic z odloženim plačilom, je na voljo tudi plačilo na obroke, vendar zgolj v primeru, da imajo omenjeno storitev že urejeno s svojo matično banko. Za več informacij o tovrstnih obročnih plačilih se obrnite na svojo banko.