Prodajni program podjetja
 

KETTLER - generalni zastopnik za Slovenijo


 


 

 

 

Podjetje s sedežem v Nemčiji obstaja od leta 1949 z več kot 1100 zaposlenimi širom sveta. Z nekaterimi svojimi izdelki so se zapisali v zgodovino: v osemdesetih s sobnim kolesom GOLF, leta 1977 so izdelali prvo kolo z aluminijastim okvirjem, s KETTCAR-ji (avtomobili na pedala) in poganjalci. Leta 2009 in 2010 so prejeli nagrado "Most innovative Brand" PLUS X AWARDS za tehnologijo, šport in življenjski slog ter nagrade "red dot" design award. Njihovi izdelki so po mnenju uporabnikov in po testiranjih v samem vrhu na testih STIFTUNG WARENTEST, kar samo potrjuje njihove visoke standarde.

Ponujamo:
- fitnes opremo
- vrtno pohištvo 
 


ICON - generalni zastopnik za SlovenijoAmeriško podjetje s 30-letno tradicijo je največji svetovni proizvajalec fitnes naprav z več kot 200 patenti in 2000 zaposlenimi po vsem svetu. ICON proizvodi predstavljajo sam vrh ponudbe fitnes naprav. Naj navedemo le nekaj njihovih blagovnih znamk: NORDICTRACK, PRO-FORM, WEIDER, IFIT.

Ponujamo:
- tekalne steze
- eliptične trenažerje
- veslaške naprave 


CORRATEC - generalni zastopnik za Slovenijo 

Podjetje s sedežem v Nemčiji obstaja od leta 1990, prej so proizvajali smuči. Danes so sinonim za inovacije v kolesarstvu. Ena izmed njihovih inovacij je okvir ''BOW'' z unikatnim lokom. Vsem kolesarjem poznan ''LPC'' (Low Profile Chainstay) je prav tako Corratecova inovacija, ki jo danes uporablja večina kolesarskih proizvajalcev.
CORRATEC sledi razvoju kolesarstva in svoj nabor modelov zelo uspešno širi na področje E-koles, kjer je v samem vrhu razvoja in ponudbe.

Ponujamo:
- gorska kolesa
- treking kolesa
- mestna kolesa
- cestna kolesa
- E-kolesa 
- otroška kolesa


KROSS

Poljski proizvajalec koles se razvija v vrhunskega kolesarskega proizvajalca. S svojim razvojem dokazujejo, da tudi proizvajalci iz nekoč socialističnega področja lahko naredijo vrhunsko kolo. Imajo širok spekter koles za rekreativce in vrhunske kolesarje. Znotraj svoje proizvodne linije proizvajajo tudi kolesa blagovne znamke LEGRANT, ki so v večini mestna kolesa za urbana področja. Prefinjen dizajn in kvalitetna izdelava jih uvršča v sam vrh ponudbe mestnih koles.

Ponujamo:
- gorska kolesa
- treking kolesa
- cestna kolesa
- mestna kolesa
- otroška kolesa
 


 LEGONI

 

Je plod kombinacije slovenskega in hrvaškega znanja. Začetek sega v ponudbo kvalitetnih otroških koles, prepoznavnega dizajna in sprejemljive cene. Danes njihova ponudba zajema poleg otroških poganjalcev tudi trendovska mestna kolesa. V naslednjem letu pa pričakujemo prva LEGONI E-kolesa.

Ponujamo:
- otroška kolesa
- mestna kolesa
- otroške poganjalce
- skiroje
- trampoline
 


 HUDORA

 

Podjetje s sedežem v Nemčiji obstaja od leta 1919. Ponujajo širok izbor izdelkov za aktivno preživljanje prostega časa otrok in odraslih.Ponujamo:
- otroške poganjalce
- skiroje
- vrtne trampoline
- rolke
- košarkaške koše in žoge
- nogometne gole in žoge
- badminton loparje in žogice


 


STIGA

 

Švedski proizvajalec širokega spektra igrač za igro na prostem. Skoraj ni otroka, ki ne pozna njihovih sani na treh smučkah in z volanom, ki nudi nepozabno doživetje na snegu. Poleg širokega spektra sank v STIGINEM programu najdemo tudi skiroje, poganjalce, hokejske pripomočke,…

Ponujamo:
- skiroje 

 


Kataloge posameznih proizvajalcev najdete v zavihku KATALOGI.

© 2019 Enim d.o.o. Vse pravice pridržane.