Električno kolo Corratec E-Power C29 CX5 12s Gent

Corratec
Šifra artikla
BK25343-
Spletna cena 2.999,00 €

Električna kolesa so vozila prihodnosti. Olajšajo vam vožnjo in pomagajo premagovati klance in razdalje, ki jih sicer ne bi zmogli.

Električno kolo bo prišlo prav vsem navdušencem kolesarstva, ki si želijo malo pomoči pri kolesarjenju. Kolo je opremljeno z zmogljivim Boschevim motorjem in z njim dolge razdalje ne bodo več problem. Uživajte v vožnji. 

Električna kolesa so novost na tržišču in so napredna kolesa, ki omogočajo vožnjo brez večjega napora. Kaj je električno kolo? Električno kolo je kolo z električno podporo, pri čemer je pogon električnega motorja povezan in soodvisen od poganjanja pedalov. Občutek hitrosti in vozna dinamika je drugačna kot pri električnih kolesih z neodvisnim pogonom, ki so bolj električni mopedi oziroma skuterji. Električno kolo je potrebno goniti, saj vam e-kolo pomaga samo do te mere, kot to sami želite. Električno kolo ima tudi prestave, katere upravljate kot na klasičnem kolesu. Do 25 km/h vam e-kolo torej nudi pomoč, če vas noge nesejo, pa lahko kolesarite z njim kolikor hitro želite. Tudi po kateremkoli terenu želite, saj obstajajo tako cestni kot tudi gorski modeli.

Elektromotor je nameščen centralno, to pomeni, da ima elektro pogon v pedalih. Pri tem porabite manj napora. Za lažjo predstavo, e-kolo lahko gonite v klanec z enakim naporom, kot gonite klasično kolo po ravnem.

Električno kolo Corratec E-Power C29 CX5 ima nameščeno BOSCH Power Tube 500 Wh baterijo. Kolo ima SRAM SX Eagle 12S prestave in Tektro HDT275 disk zavore.

Kolo je opremljeno s usnjenimi ročkami ter sedežem. Kolo ima tudi prtljažnik.

Za električno kolo ne potrebujete vozniškega dovoljenja, ampak lahko uporabljate kolesarske steze brez omejitev. Z e-kolesom boste kolesarili: hitreje, dlje, brez potenja in naporov. Kolo je prijazno okolju in prometu. S kolesom boste brez težav hitro prišli do želenega cilja in ne boste nikoli imeli težav s parkiranjem.

Specifikacije kolesa:

• Motor: BOSCH Performance Line CX 

• Max. hitrost motorja: 25 km/h

• Moč motorja: 250 W

• Baterija: BOSCH Power Tube 500 W/h

• Energija: 500 W/h

Več informacij
Šifra artikla BK25343-
Proizvajalec Corratec
Okvir Corratec E-Power C29 Gent
Velikost okvirja 50 - 55 - 60
Vilice Corratec C29er Disc
Prestavna ročica SRAM SX Eagle Single Click E Trigger
Zadnji menjalnik SRAM SX Eagle 12S
Zavore Tektro HDT275 rear
Krmilo ZZYZX Trekking Handlebar
Platišča ZZYZX Trekking 29er Disc
Gume Continental Contact Cruiser 29"
Sedež Corratec Classic Leather
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Električno kolo Corratec E-Power C29 CX5 12s Gent
© 2019 Enim d.o.o. Vse pravice pridržane.