Električno gorsko kolo Corratec E-Power X-Vert Race Gent

Corratec
Šifra artikla
BK25401-
Spletna cena 3.299,90 €

Električna kolesa so vozila prihodnosti. Olajšajo vam vožnjo in pomagajo premagovati klance in razdalje, ki jih sicer ne bi zmogli.

Električno gorsko kolo bo prišlo prav vsem navdušencem gorskega kolesarstva, ki si želijo malo pomoči pri vzponu na višje hribe. Kolo je opremljeno z zmogljivim Boschevim motorjem in z njim dolge razdalje ne bodo več problem. Uživajte v elegantni, športni in okretni obliki. 

Električna kolesa so novost na tržišču in so napredna kolesa, ki omogočajo vožnjo brez večjega napora. Kaj je električno kolo? Električno kolo je kolo z električno podporo, pri čemer je pogon električnega motorja povezan in soodvisen od poganjanja pedalov. Občutek hitrosti in vozna dinamika je drugačna kot pri električnih kolesih z neodvisnim pogonom, ki so bolj električni mopedi oziroma skuterji. Električno kolo je potrebno goniti, saj vam e-kolo pomaga samo do te mere, kot to sami želite. Električno kolo ima tudi prestave, katere upravljate kot na klasičnem kolesu. Do 25 km/h vam e-kolo torej nudi pomoč, če vas noge nesejo, pa lahko kolesarite z njim kolikor hitro želite. Tudi po kateremkoli terenu želite, saj obstajajo tako cestni kot tudi gorski modeli.

Elektromotor je nameščen centralno, to pomeni, da ima elektro pogon v pedalih. Pri tem porabite manj napora. Za lažjo predstavo, e-kolo lahko gonite v klanec z enakim naporom, kot gonite klasično kolo po ravnem.

Električno kolo Corratec E-Power X-Vert Race ima nameščeno BOSCH Power Tube 500 Wh baterijo. Kolo ima Shimano XT prestave in Tektro disk zavore.

Novost so pnevmatike, ki so na sprednjem kolesu 29" in na zadnjem kolesu 27,5".

Za električno kolo ne potrebujete vozniškega dovoljenja, ampak lahko uporabljate kolesarske steze brez omejitev. Z e-kolesom boste kolesarili: hitreje, dlje, brez potenja in naporov. Kolo je prijazno okolju in prometu. S kolesom boste brez težav hitro prišli do želenega cilja in ne boste nikoli imeli težav s parkiranjem.

Specifikacije kolesa:


• Motor: BOSCH Performance Line CX

• Max. hitrost motorja: 25 km/h

• Moč motorja: 250 W

• Baterija: BOSCH Power Tube 500 W/h

• Energija: 500 W/h

Več informacij
Šifra artikla BK25401-
Proizvajalec Corratec
Okvir Alloy 6061 PG
Velikost okvirja 44 - 49 - 54 - 57
Vilice SR Suntour XCR 32 LOR Boost, 120 mm
Gonilka ZZYZX E-Power Crank
Prestavna ročica Shimano Deore
Prednji menjalnik Shimano Deore
Zadnji menjalnik Shimano Deore XT
Zavore Tektro HDM275, 180 mm
Krmilo ZZYZX SL Alloy Handlebar
Platišča ZZYZX Cross Attack 29 Boost front; ZZYZX ZZYZX Cross Attack 650B Boost rear
Gume Schwalbe Smart Sam 29 front, Schwalbe Smart Sam 650B+ rear
Sedež Selle Italia X3 E-Bike
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Električno gorsko kolo Corratec E-Power X-Vert Race Gent
© 2019 Enim d.o.o. Vse pravice pridržane.